Solcellerna på plats.

Idag fick jag monterat två solceller på akterluckorna. De är inte inkopplade än men det blir de förmodligen under kommande vecka.

Jag fick också monterat en liten plywoodskiva inne under sittbrunnen som går mellan skrovet och undersidan av sittbrunnen. Tanken är att solcellsregulatorn, laddare och annat elektriskt skall sitta där istället för att skruva dem i inredningsskivorna.

2 reaktioner till “Solcellerna på plats.

 1. Hej! Kul att följa din renovering av båten. Hur gick du tillväga när du gjorde i ordning teakinredningen? Vilka solceller är det du monterat?

  Mvh Martin

  1. Tack Martin! All invändig teak tvättades med teakcleaner och sköljdes av rejält med vatten. Efter det så hade mycket av oljan och lacken försvunnit. Därefter så provade jag med varmluftspistol och skrapa för att få bort det sista men insåg snabbt att lacken var så tunn att det skulle räcka med en tunn slipning.
   Sen var det dags för hållagning och reparation av trasiga skivor. 6-8 lager halvmatt lack, sen var det klart.

   Solpanelerna är Sunbeam med platt kabel.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.