Ett tag sedan landsättning.

Det är nu ett tag sedan Ila landsattes. Jag har för mig att det var någon av de första lyfttiderna som fanns att boka. Många projekt är planerade i vinter. De inre fockskotskenorna skall bytas. Fortsatt renovering av båten invändigt. Roderlagerna skall ses över. Lanterna i masttopp och omdragning av hela el-systemet.

Listan är lång med en hel del tunga projekt men det finns också många saker som behöver fixas som jag inte känner till än. Därför var det skönt att få upp Ila på land tidigt. Visst kunde det kanske ha blivit några kvälls- och dagseglingar, men nu hade vi fantastiskt väder vid upptagningen istället för att stå och huttra i början på november.

Ambitionen är i alla fall att Ila skall vara helt klar invändigt när vi sjösätter 2021 sent i maj eller i början på juni.