Ruff och däcklagningar.

Jag har fått en burk topcoat bruten till rätt kulör, eller så nära man i alla fall kan, från BHP plast i Klågerup. Kulör är 4012/022 och verkar vara mitt i prick. En gammal lagning i däcket efter en vattenpåfyllning eller skorsten till en värmare samt lagningen efter däckskontakten vid masten fick sig en strykning med topcoaten. Även några mindre lagningar där jag inte kunnat träffa rätt med gelcoatspacklet och ruffgaraget där gelcoaten var helt bortslipade fick sig en strykning med topcoat.

Vissa ställen behöver kanske en andra strykning men i stort ser det bra ut och när även ruffen blir vaxad så bör den lilla avvikelsen i kulörerna mer eller mindre gå ihop.
Jag funderar på att plocka av hela luckgaraget till hösten och täta runt skruvarna. Samtidigt skall jag även fixa lite runt hålen där trimlinorna går igenom vid sprayhooden. Då kanske jag skall passa på att ge hela garaget en strykning med topcoat.