Glömd lampa.

Nu har jag fått en förklaring på varför det gamla batteriet dog häromdagen.

Jag har tydligen lyckats att koppla in lampan vid pentryt utan att dra kabel via strömbrytaren för innerbelysningen. Jag har ju inte upptäckt detta tidigare men när vi var i Dragør i helgen så måste jag, av misstag, råkat slå på lampan. Då den sitter inne under däcket i hyllfacket där spisen står så syns det inte att lampan är på. Åtminstone inte i dagsljus.

Det nya batteriet tappade spänning och laddades inte fullt upp av solcellerna så efter lite detektivarbete så hittade jag boven. Det känns ju lite tråkigt att jag kanske kunde klarat en säsong till med det gamla batteriet om inte lampan tömt det. Samtidigt så var batteriet 6-7 år gammalt så det var nog dags för byte.

Nu får jag koppla om kablarna så att de går över strömbrytaren till innerbelysningen. Konstigt att det blev fel från början. Jag tycker att jag var riktigt noggrann och använde svart/röda kablar och att elpanelen var väl förberedd.