Ur sitt vinteride.

Vi var nere och vårstädade den stora båten och samtidigt passade vi på att ta av pressningen på Ila. Det mesta såg bra ut. Endast en liten gelcoatlagning hade lossnat men det berodde nog mest på att jag slarvade med underarbetet i höstas. Vi skall ju byta de inre skotskenorna till focken i år så det lär ju bli en del hål- och gelcoatlagningar, så då får jag väl passa på att ta den här också.

Invändigt såg det riktigt bra ut. Ingen instängd lukt. Torrbollen har fungerat alldeles utmärkt och hinken var nästan halvfull med vatten.

I år så skall vi försöka få på resterande skrovmatta i salong och stickkoj samt montera garderoberna och hyllorna under däcket. Har jag riktigt med flyt så kanske all inredning är på plats i båten någonstans i höst när vi tar upp henne ur sjön. Prio är i alla fall att få dit all skrovisolering och takskivorna i salongen samt de nya skotskenorna innan sjösättning.