Vecka 17.

Under vecka 17 så har jag fått demonterat den sista inredningen och rivit ut de sista resterna av skrovmattorna. Fönsterramarna har även de demonterats på insidan för att det skall gå lättare att komma till och slipa bort det gamla limmet.

Mot förpiken har har det monterats plast så att hela båten inte dammas ner när slipningen börjar.
Tyvärr upptäckte jag ett par små sprickor i ovankant på de två bottenstockarna. Det är absolut inget som är något större problem att fixa men tyvärr ytterligare en sak som måste fixas.

Skrovet slipades invändigt till en sådan grad att det knappt gick att se något. Andningsmask, mössa, helslutande overall och handskar var ett måste. När allt såg bra ut så var det bara till att sätt igång att dammsuga båten invändigt. Efter det så blev det ett par rejäla våttorkar för att få ytan så ren att det skulle gå att måla på den.
Det mesta av min gråa toplac var tyvärr slut men jag hade en liten skvätt kvar så att jag kunde provmåla på de ytorna som skall målas istället för att ha skrovmatta.