Masten på.

Masten kom på samma dag som vi sjösatte men sen orkade vi inte riktigt mer den dagen.
Efter att vi kom hem på söndagen efter en liten segeltur till Skanör med vår stora båt så passade vi därför på att fortsätta med att justera rigg och montera bom och segel.

Mer inredning har monterats och ytterligare en läslampa har kommit på plats. Jag håller också på att pressa kablarna som skall gå från batteriet till kopplingsplintarna. Jag tyckte att jag hade skaffat tillräckligt med grov batterikabel men det verkar som om det kommer att saknas en halv meter. Jag fick också kopplat in ekolod och logg provisoriskt för att kolla så allt fungerade ordentligt. Den stackars loggades låg lite i vägen när jag skulle slipa skrovet invändig och den fick en och annan smäll då, men allt verkar att fungera.

Det står lite still med de inredningsskivorna som skall målas pga att den vattenbaserade PU-färgen som jag använder är restnoterad hos leverantören. Arbetet med de lackerade skivorna fortsätter som vanligt.