Vecka 22.

Veckan har gått med att koppla in det elektriska i båten. Det är tur att kablarna är svarta och röda, inkopplingarna i plintarna blev mycket lättare. Lite irritation blev det när LED-lamporna inte ville fungera. Efter mycket mätande med universalinstrumentet så insåg jag att det måste vara batteriet som var kasst. Efter byte till nytt batteri så fungerade allt som det skulle. Det enda som inte har kunnat kopplas in är lampan vid pentry och eluttaget för kylboxen.

Styrbords kojsida har börjat att renoveras samt några små skivor till hyllorna har lackats. Även bottenskivan till styrbords hylla har monterats.
När jag skulle börja att dra av den tråkiga vinylmattan på durkskivorna så lossnade stora delar av fanerskikten. Till råga på allt så verkar mattan också sitta som berget. Det verkar som om jag måste tillverka tre nya durkskivor. Det kanske ändå inte blir så tokigt då de gamla skivorna ändå hade en del som behövde lagas.

Den sista omålade delen i kölsvinet har också målats och jag har börjat att malla av de två täckskivorna som skall sitta i fotändan i stickkojarna. Av det gamla pentryt gick tyvärr inte så mycket att rädda då det en gång i tiden byggts om för infälld gasolspis och vask. Så här fick jag malla upp den yttre skivan som man fäller upp mot ruffsidan. Lite små lister mm har jag kunnat rädda och hoppas att det skall gå att återanvända dessa.