Vecka 23.

Veckan som har gått har styrbords hylla i salongen kommit på plats. De små skivorna under babords salongskoj har också skruvats fast och därmed kom även besticklådorna på plats.

Täckskivorna inne i stickkojen har lackats och monterats på båda sidorna. Lite lustigt var det när jag skulle montera skivorna. Jag hade mallat babords täckskiva och sedan spegelvänt den för styrbords sida. När jag monterade babords skiva så passade den perfekt men styrbords fick justeras rejält. Det tyder på att båten nog inte är helt symmetrisk.

Hyllplanet för kylboxen har mallats av, sågats ut och målats. Nu skall resten av hyllplan och skivor i styrbords garderob mallas av. Styrbords kojsida har monterats och nya tvärskivor under kojen sågats till då de gamla var söndersågade efter ett gammalt värmesystem.

Även arbetet med pentryt har påbörjats. Sen har jag börjat med att fundera på var allt egentligen skall ligga för att få bra balans i båten när man semesterstuvar.