De nya dynorna.

Det är inte direkt något som behöver fixas i båten innan sjösättning. Jag skulle i och för sig ha skiftat ut bottenventilerna till självlänsarna men när jag väl krupit in och skulle ta loss de gamla slangarna och ventilerna visade sig att det satt 1 1/2 tums istället 1 tums ventiler. Så mina nyanskaffade kompositventiler var för små. Det får helt enkelt vänta till i höst med ventilbytet. De befintliga ventilerna ser rätt så ok ut och går att stänga, om än lite trögt. Jag skall prova att hälla i lite matolja i ventilerna när båten ligger i sjön för att se om det lossnar.

Så, i väntan på att allt blir klart för sjösättning så plockade jag ner de nya dynorna i båten.

Det blev riktigt snyggt! Tillsammans med kuddar och gardiner som vi sydde förra året så blev det ju ett riktigt lyft för Ila.